Friday, October 28, 2011

Mencalar !

Ya Allah...
Sebenarnya aku sangat sangat malas untuk entri ni
Maklum la..
Cuaca kat sini hujan non-stop
So, kalau mengulor pun best jugak nih..
hehehehe. :P
Tapi blog ni da berdebu kot
xpe la..
ku gagahkan jua meskipun mata dah
sepet macam si cina mengantuk
*padahal mmg sepet

Last week, sedang aku bermalas-malas dengan kakakku
tiba-tiba dia memberikan idea yang boleh dikira bernas jugak lah
dia mengajak aku untuk pergi 'menembak' kat kawasan rumah
pikior punya pikiaq
BEREH !!
enjin 'suami' mulai di panaskan
Maka, bertebaran lah kami umpama
pelancong sakai di kampung sendiri..
huah ! huah ! huah !


FAKE ! dia x rajin pun sebenarnya
:P

Amalina & Aliff

ini rumah my aunt

Ciss, dye dengan 'suamiku' !!

Our Home Sweet Home

Still at my aunt's house

present !
my Halmeoni (nenek)


Taken by Ain Syafiqah - self timer

She Loves Kids


Dah macam mak orang dah aku tengok




Kalau nak tengok lebih banyak gambar
sila ke MukaBuku aku ok..
malas sangat sangat dah ni..
hahahaha

Oh ya,
A lot of thanx to Mr. Fazze Allan
Dia tu kira sifu la
hehehe
Kitaorg siap tutorial via Skype
Ko ada noqq???!!
xde kan..

huah ! huah ! huah !
Well..
Aku telah membuatkan dia sikit kebingungan pd mlm tu
Ciann dia
Tergaru-garu kepala yang x gatal
mana x nye
dok setting Viewfinder
alih alih rupanya x set Auto
Ok Fine !
Salah aku !
hahahaha


Then, he help me to edit beberapa gbr..
Beberapa ??
2 keping je
=.='



Inilah hasilnya setelah dikerjakan oleh Fazze Allan
Amboiii..
Sampai telinga akak aku senyum bila tengok gbr dye
mmg nk kena cepuk !!

Nak jadi photographer pro macam Fazze Allan tu bukan mudah
so, aku perlu banyak lagi untuk belajar
ye la..
nak jadi pro macam Fazze Allan
*lawan sifu nampak
hehehehe

Fazze Allan also told me that
Mr. Zudien Jiwang pun blaja dengan dia juga..
So, kami berkongsi sifu yang sama
thats fine..

Credit to Mr. Zudien Jiwang :
Banyak juga lah yang diumpatkan tentang awak pada malam tu..
hahahahahaha..
dont worry..
yg baik-baik jaaa
:10:


Notakaki :
# gambar tidak disusun sebab nak cepat siap !

6 comments:

zudien said...

Amboi amboi amboooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

A!n Syahirah said...

ahahahahahaha..
xpa.. bukan selalu..

HEAVEN's ANGELZ said...

Amboih~ hahahahahahaha :D Best pulak aku baca karya penulisan ko ni. Nak ketawa pun ada... Senyum sendiri nih....hahahaha :D

A!n Syahirah said...

hehehehe..
malunyer *_*

HEAVEN's ANGELZ said...

auwww~ Terbaik. Nak promote blog ni bleh. hahahahaha :D Thumbs Up ! ! ! ;p

A!n Syahirah said...

hahahaha..
boley jerr