Monday, October 3, 2011

Pack Up !


DownAlmari dh kosong



DownUpKatil pun dh kosong


DownUpMeja study tinggal laptop je


DownUphehehe.. brg2 da masuk kotak

korang x tertanya-tanya ke kenapa???
huhuhuhu..
Cuti sem da sampai la..
Ase cepat je 6 bulan berlalu..
Berat lak hati nie nk tinggal kolej..
*ok ! tipu

Sedihnya mak ayah xleh jemput..
But, it's ok..
Inilah masa nya untuk aku BERDIKARI..
*mampu ker??

Bertambah-tambah sedih pula roomate meninggalkan aku keseorangan di bilik nie..

Dikala entri ni dicipta,
Aku di meja study ku dan hnya ditemani lagu-lagu rock bg membingitkan keadaan..
Sesekali aku harus memandang ke belakang..
Untuk apa???
hehehehehehehehehe

"x takut ke sorang-sorang kat bilik???"
Tanya membe ku..
"kalau dok kat bilik pun takut nk gi dok mana lagi?? xkan nk dok kat luar bilik kot.."
Jawabku menenangkan diri.. kih ! kih ! kih !

Apa2 pun, aku tahu aku bukan lah seorang penakut yang ekstrem..
Cuma, kadangkala rasa meremang bulu roma..
Barangkali kesejukan dek putaran kipas yang ligat yg baru ku cuci tadi..
*ayat mmg xleh blah


FINAL EXAM :
boleh tahan la..
boleh dikatakan kali ni aku study hard jugak la..
SPM pon x study mcm ni tau..
"syabas ira" *pujidirisendiri

Terima kasih juga buat Mr. Choki Choki yang senantiasa menemani diriku study malam2.. hahahaha..
eh, Mr ke Ms ahh??
Lantak pi la..





Can't stop eat it !!:face51:



3 comments:

Ninie said...

amaalfadhlini@yahoo.com

Boleh dear...free doodle biasa tu ke atau karikatur?? Kalo karikatur, berbayar... Ninie mmg amik tempahan karikatur utk letak kt kad kahwin n tunang juga. Skang ni pon ada org tempah. RM20 je 1 doodle, percuma satu yg biasa. Antara contoh karikatur mcm ni, byk lg...tp kat old entries:

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/2nd-doodle-for-hazlan-dreadlock.html

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/cartoon-version-of-sri-ratu-saadong-vii.html

Kalo doodle biasa free je.....cuma kena tunggu lama cikit la yang. Ninie busy sikit skang. Tanya kakak Ain dulu dia nak yg mana ok! Ni pula free doodle pengantin. Bleh amik je.

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/10/just-married-doodle.html

kim heeruul said...

amboi..cepat nye nak balik..=p

A!n Syahirah said...

huhuhu.. mesti la.. semangat tu..