Tuesday, October 23, 2012

Aidiladha Datang Lagi !

Well hello everyone...

Me such in good mood now.. hew hew hew..
Guess what? Sis will be back soon.. Few hour more she will be here wid her fren, Leona n also my lil cousin Syahmi.. My sis x akan x balik kalau raya. Dia tu memang, sesuka hati nak balik. Bila rasa nak balik, alih-alih dah tercegat depan umah.. Xpe.. At least aku x keseorangan lagi. Tinggal yang bongsu ja belom balik lagi..

And me n my family menyambut dengan berbesar hatinya kedatangan Leona ke teratak kami yang tak seberapa ni.. Huhuhu..

Today was sooo boring. Mom n Dad went to hospital for dad's hemodialisis..
And me ???
Me wake up at 7 then mom left me at home alone.. I went to buy "nasi bungkus" aloooonnneeee n then i kemas-kemas rumah then i take Piriton (ubat selsema) then i tido again until 2. Then they bk home.. Dad looks very tired so he sleep while mom going out buying some kitchen stuff.. Then i cooked, i eat, i watch television again until i fall asleep...

My Goddddd.....  Ira ! u will not lose weight if u continue like (talking to myself)
Yaaaa.. Yaaaa.. I know..

Oh ya.. Today someone coming and reveal something that we dont expect at all... Dan aku.. Aku yang boleh dikatakan kurang meminati benda-benda mistik begitu tertarik sehingga kan tonite aku rasa takut tido sorang-sorang.. Yaa.. Serve me right !

Apa-apa pun syukur kami tahu punca kesakitan ayah.. Semoga ayah terus berjuang untuk sembuh.. Buat pertama-tama kali aku tengok ayah makin kurus. Kepalanya sedikit kecil.. Lehernya nampak panjang.. and nampak juga tulang yang dekat leher tu (aku pun xtau apa nama).. Cuma yang still remain as usual adalah perut dan kakinya.. Mahu ja aku upload gbr2 kaki ayah kat sini tapi khuatir something not good happen..

Kepada yang punya hasad dengki terhadap ayah aku, kami serahkan kau pada Allah di akhirat kelak.. Hanya Tuhan yang mampu balas.. Make fun other's life was soo bad... Very very bad.. We will never give up !





2 comments:

alyn amalyn said...

salam ira..ayah bakpo??

A!n Syahirah said...

wasalam... ayah ada buah pinggang na.. baru je tahu..